[O2] Amundsen+ zestaw głośnomówiący dlaczego po angielsku?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • klon3490
    Classic
    • 2015
    • 2

Zamieszczone przez marte
    We wtorek jadę na regulację do DAVANTI w Katowicach.
    i dobrze że tam, ja mam od nich instalkę staga i tam serwisuje, uwag nie mam bo mam przejechane na lpg 20 tys i dopiero wybieram się na 2 przegląd, tylko tankuje, zero problemów
  • PrzemekWCH
    Classic
    • 2013
    • 3

Witam,

Stałem się użytkownikiem O2 wyposażonej w amundsen+ z zestawem głośnomówiącym. Wszystko działa super, ale wywoływanie głosowe połączenia jest po angielsku: "call żona". Mozna ustawic na wywoływanie w jezyku polskim?
    Pozdrawiam,

Przemek

Komentarz

• shado
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 5315
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Nie można, bo amundsen+ nie ma rozpoznawania mowy po polsku, o czym wspomina zresztą instrukcja. Może jak będzie jakiś nowy soft to dodadzą obsługę.
      BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• PrzemekWCH
        Classic
        • 2013
        • 3

Zamieszczone przez shado
        Nie można, bo amundsen+ nie ma rozpoznawania mowy po polsku, o czym wspomina zresztą instrukcja. Może jak będzie jakiś nowy soft to dodadzą obsługę.
        Witam,

Totalna porażka możliwa chyba tylko jedynie w naszym kraju.

Kupuje się auto za ponad 100 000 PLN z obsługą głosową telefonu i nie można tego używać bo nie ma naszego języka. O ile wymawianie samego "CALL" po angielsku nie byłoby dla mnie problemem ale np. nazwisko TEREŚKIEWICZ to już lekki problem dla Amundsena+.

Dziwią mnie bardzo takie sytuacje, bo kupująć: PARROTA lub BURY nawigację możemy śmiało mówić po polsku a tu taka porażka.

No niestety...

Pozdrawiam

Przemek
        Pozdrawiam,

Przemek

Komentarz

Pracuję...